Wie zijn we

Wat doen we?

Ski Peak biedt een verslavende combinatie van geweldige sneeuw (op en naast de piste), eten van wereldklasse die op zich al gasten overtuigt terug te keren, prachtige accommodatie en uitzonderlijk personeel die er echt om geeft u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

We bieden pakketreizen aan zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het eindeloze zoeken van vluchten en informatie. We zorgen voor een stressvrije, zorgeloze vakantie! Geniet!

Ski Peak logo RGB

Persberichten

Over de jaren heen werden enkele fantastische recensies en artikelen geschreven over onze aanwezigheid in Vaujany. Klik op de links om de artikels te lezen!

paper

Videos

‘Een plaatje is 1000 woorden’ en een video vertelt je alles. De filmpjes tonen hoe Ski Peak te werk gaat en geeft je inkijk in alle chalets.

Krijg een idee van hoe een Ski Peak vakantie er kan uitzien.


Wie we zijn / Geschiedenis

Ski Peak is al meer dan 2 decennia de Britse tour operator die enkel werkzaam is in Vaujany. We hoeven nergens anders naartoe te gaan! Profiteer van onze gespecialiseerde kennis en kom skiën in Vaujany.

Ski Peak logo RGB

Team

Leer ons team kennen!

restaurants

Partners

Kijk eens wie we hebben samengewerkt voor zaken zoals verzekeringen, parkeerplaatsen en mensen die ons onderweg hebben geholpen

MPI-Logo


Financiële Bescherming

Uw vakantie wordt volledig beschermd door ATOL en ABTOT.

ABTOT-logo

Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

TC

Vaak gestelde vragen

Indien u vragen heeft vindt u hier de antwoorden. Tenzij het een specifiekere vraag is, in dat geval kunt u ons kantoor bellen of stuurt u een e-mail naar info@skipeak.com

faq