Team

Personeel

Naast hun individuele vaardigheden wordt het Ski Peak personeel zorgvuldig geselecteerd op ervaring en een klantgerichte houding. We moedigen ons personeel aan zich positief op te stellen. Bij ons ligt de gemiddelde leeftijd iets hoger dan elders, wat betekent dat zij het werkelijk belangrijk vinden dat u geniet en relaxt.

Velen van hen keren elk seizoen terug om hun passie voor Vaujany met onze gasten te delen.

restaurants

Nigel

De oprichter en MD van Ski Peak sinds 1988. Hij heeft Maison Rostaing en Chalet Saskia gebouwd in Vaujany. In een vorig leven werkte hij een tijdje ‘in the City’ (Londen) en woonde hij 5 jaar in Zuid-Afrika voor het familiebedrijf. Hij houdt ervan in bergen te zijn om te skiën, wandelen of klimmen. Hij speelt tennis, maar niet erg goed, fietst vaak en houdt van waterskiën en zeilen. Nigel hoopt nog meer van dit alles te kunnen doen! Hij is gelukkig getrouwd met Annika sinds 1985, wie hij leerde kennen in Courchevel tijdens een skivakantie, terwijl zij er werkte. Daarenboven is hij de troste vader van 5 kinderen.

Nigel

Jamie (Jay) Purkhardt

Jamie is een Freelance evenementen professional tijdens de zomer (sinds hij afstuurde van de universiteit) en is een Ski Peak medewerker tijdens de winter (Hij maakt deel uit van Ski van kindsbeen af!). Hij is een erg sociale jongen en is met iedereen bevriend (behalve met diegenen die hem de verkeerde naam geven bij het boeken van de vlucht). Hij houdt ervan zichzelf te filmen met de go-pro en heeft daarom een unieke stijl gecreëerd. Hij is een voortreffelijke skiër, gek op het maken van zotte stunts in de lucht, geniet van de bergen en speelt tennis wanneer hij kan.

me ski

Marcus en Rosa Cull

Marcus en Rosa hebben elkaar leren kennen toen ze werkten voor Ski Peak, vele lentes geleden. Ze hebben samen een dochter Jazmin die een fervente skiër is en geniet van alles in de buitenlucht. Marcus is een enorm getalenteerde kok die ernaar streeft u te overdonderen met inspirerende gerechten. Hij is verslaafd aan off piste snowboarden, houdt van surfen, tennis, zwemmen en mountainbiken. De fantastische Rosa zwaait de scepter zodat de chalet naar Ski Peak standaard onderhouden wordt en geeft de gasten een warm welkom.

Marcus and Rosa