Geschiedenis

Ski Peak is al meer dan 2 decennia de Britse tour operator die enkel werkzaam is in Vaujany. We hoeven nergens anders naartoe te gaan! Profiteer van onze gespecialiseerde kennis en kom skiën in Vaujany.


Altijd ter plaatse gebleven

We hebben Vaujany nooit verlaten omdat we het onmogelijk achten deze succesformule ergens anders te herhalen. Nigel werd in 1988 verliefd op Vaujany toen het nog een afgezonderd Alpendorpje was. Het genoot van de voordelen van de EDF energiecentrale. Door de opbrengsten hiervan kon men investeren in de modernste kabelbaan – toen nog de grootste ter wereld. Dit veranderde Vaujany op slag in een elite skioord met Ski Peak als enige Britse touroperator.

Vaujany is rustig maar toch zijn er altijd evenementen en activiteiten aan de gang. Waarom zouden we elders willen zijn! Niets kan hieraan tippen!

Vaujany-beautiful

Ontwikkelingen

We bleven constant groeien tot de economie in 2008 zware verliezen begon te lijden. Ingevolge gebeurde hetzelfde met ons. Hierdoor moesten we noodgedwongen inkrimpen en hebben we nu een prachtige formule waar we trost op zijn.

We zijn gelegen in de Oisans, isere vallei die een Mekka is voor fietsers en andere bergsporten en activiteiten. Kijk onze zomerformule ‘Peak Adventuresom meer te weten te komen..

Peak Adventures