Skivrienden

Jammer genoeg is er momenteel een Franse, rechterlijke uitspraak die het moeilijk maakt voor ski tour operatoren om skigidsen te organiseren. Daarom vragen we ons personeel dit in hun vrije tijd te organiseren, op vrijwillige basis, en dat het niet in opdracht van Ski Peak uitgevoerd wordt.


Neem deel

Deze informele groepen zijn uitermate geschikt voor diegenen die gezelschap zoeken maar niet echt lessen nodig hebben.(Indien u wel lessen nodig heeft; zie skilessen)

Dit gaat vier dagen per week door en start met een eenvoudige kennismaking om de gasten vertrouwd te maken net het skigebied en alle aangeboden diensten, gevolgd door een specifiek progamma over de minder toegankelijke en interessantere pistes.

Group bonding after lunch

Kennis is macht

Deze groepen zijn bedoeld voor gevorderde skiërs die het meeste uit hun vakantie willen halen. Uw skivriend zal u niet enkel de meest geschikte pistes tonen naargelang uw vermogen maar heeft ook een goede kennis van de omstandigheden van de pistes op bepaalde tijdstippen en weet de rijen aan de liften te vermijden. Verder toont hij u de beste bergrestaurants met het accent op een goede prijs/kwaliteit verhouding en een leuke sfeer.

Veel groepen bestaan uit skiërs of snowboarders van verschillende niveaus . Deze skigroepen bieden een sociaal alternatief voor alleen skiën. De lunchplaats wordt steeds uitgekozen zodat iedereen met familie of vrienden kan afspreken. Deze groepen vertrekken meestal om 10 u aan de skilift. Gelieve uw rep te contacteren voor meer informatie hieromtrent.

Group at Fruiti re

Champagne Run

Wij raden u aan de fantastisch leuke ‘Champagne afdaling’ te proberen – zie ‘Onze uitdaging’ voor meer info.

Champagne run2