Toegang

Het dorp ligt op een helling. Over de jaren heen heeft men alles wat de toerist verlangt gebouwd – wellness, bowling, zwembad, fitness, schaatsbaan enz. Hierbij heeft men gezorgd dat de 3 verschillende delen van het dorp verbonden zijn via een gesofisticeerd systeem van liften, roltrappen en een kleine kabelbaan.


Roltrappen

Alle delen van het dorp zijn op een slimme manier met elkaar verbonden via een reeks liften. De roltrappen verbinden de top van het dorp, waar de winkels en bars zich bevinden, met in het midden de lift en de dienst voor toerisme. Lager in het dorp vinden we het ontspanningscentra die verbonden zijn met een kleine kabelbaan. Op deze manier is alles voor iedereen snel en gemakkelijk bereikbaar.


Kabelbaan

De kleine kabelbaan verbindt het laagste deel van het dorp, waar we de sportcentra en kinderopvang vinden met de skilift en het roltrappensysteem. Deze roltrappen brengen u naar de top van het dorp (Galerie Marchande).

De kabelbaan heeft een tussenstop die uitermate geschikt is voor gasten die verblijven in chalet Saskia.


Pendelbus

Vaujany beschikt over een pendelbus die gasten die in La Villette verblijven, toelaat om terug te keren naar hun verblijfsplaats. De pendelbus vertrekt om het half uur vanaf de skilift.

Ski Peak biedt hun gasten ook een gratis pendelbus aan die vertrekt van zodra uw groep instapt –U hoeft nooit in de kou te staan!

Navette Gratuite