Bars

Er zijn enkele toffe, kleine barsmet zonneterrassen waar je terecht kunt voor een traditionele kir terwijl je enkele van de dorpsgezichten leert kennen. Je bent nooit ver verwijderd van één van de kleine, doch charmante restaurants die populair zijn bij toeristen én inwoners.


Stiefs

Onze favoriete plaats om te drinken. Stief is de meest joviale persoon in Vaujany. Hij is een fervente snowboarder en mountainbiker, weinig reden dus om het dorp ooit te verlaten. Hij serveert heerlijk Belgisch bier, een reeks aperitieven en digestieven – probeer de Triple Karmeliet! Er is gratis wifi en een pooltafel.

Stief is de ontmoetingsplaats voor de meeste seizoenswerkers en toeristen. Hier maak je gegarandeerd nieuwe vrienden en blijf je hangen tot 2 uur ’s morgens.

Stiefs bar

Arsen's cafe pub

Een gezellige en levendige bar met 3 grote tv’s waar de hele dag lang sport op te zien is. Arsen is een geweldige man die graag hoort hoe uw dag is geweest, vaak met een kommetje pindanoten.

Het is de perfecte plaats voor een après ski drankje en is gelegen op een steenworp van de skiliften. U kunt er dus gemakkelijk heen in uw skischoenen.

Arsens

Hotel Rissiou

De plaats waar wijzelf de voorbije winters vaak gasten mochten verwelkomen. Verwacht een warm, Frans onthaal met veel oude inwoners van het dorp. Uitermate geschikt om uw Frans te oefenen en het Franse Pastis te proeven, gekend als Ricard.

after-the-run

Table de la Fare

Deze bar kende men vroeger als The Igloo, deze bar is gemakkelijk te bereiken en is zo dicht bij de skilift dat je er geen nee tegen kan zeggen.

table de la fare

L'Etendard

Dit Belgische hotel is altijd goed voor enkele pintjes. Happy Hour is er een unieke ervaring.

Etendard

Chez Bibi

Perfect voor een aperitief en een pannenkoek. Een leuke, rustige sfeer.

Chez Bibi

Shooters

De discotheek in Vaujany is soms open tot 4 uur ‘s morgens. Goed voor een avondje caféspelen en live muziek.

Shooters