La Villette

(1400m-3300m) Is een dorpje in het hart van de Franse Alpen maar dan anders. Uw mooi gerenoveerde privé chalet is omringd door authentieke Alpenhuizen, waar geiten en kippen nog rondscharrelen op vlieringen en hooizolders. De lokale bevolking wijdt zich aan de traditionele bezigheden van het platteland, zoals zij al eeuwenlang doet. ’s Avonds daalt de rust neer en is uw, door open haard romantisch verlichte zitkamer, de ideale plek om bij te komen en u te ontspannen.


Waar is het?

Op een kilometer afstand van Vaujany biedt La Villette de gelegenheid in een dorp te logeren waarvan er nog maar weinig zijn. Stap op de ski’s bij de voordeur of laat u in één van onze minibusjes van en naar de liften in Vaujany brengen.


Accommodatie

Alle accommodaties in La Villette zijn prachtig gerenoveerde chalets met cateringfaciliteiten. Zij hebben moderne, luxe voorzieningen als een open haard en slaapkamers met badkamer en toilet, fantastische maaltijden en heerlijke Franse wijnen. Een hele week zult u verzorgd worden door uw gastheer en de professionele kok, die beiden op het terrein wonen. Een ideale formule voor enkele gezinnen of een groep vrienden.

Rostaing

Lucette

DiBona

Rostaing Comfort