Restaurants

Trek in gratin dauphinois? Kaasfondue? Tartiflette? Raclette? Pizza? Probeer één van de vele, heerlijke, lokale gerechten. Zoals het een dorp betaamt zijn ook de restaurants klein, gezellig en niet vaak vol. Hierdoor gaan de perfecte bediening en verse producten hand in hand.

Daarna gaat u nog even terug naar Stief’s voor ‘een laatste genepi’. Enkele van onze favorieten zijn:


Hotel Rissiou

04 76 80 71 00

De voorkant van Hotel Rissiou is het uitgelezen, zonovergoten plekje voor een aperitief. Waarom zou u niet blijven voor het avondmaal? Elk jaar hebben onze koks een vernieuwende stijl van verschillende invloeden. Dit jaar is geen uitzondering. Een combinatie van vriendelijke bediening, de beste wijnlijst en een achtgangenmenu om 20 uur voor maar €30. Wie kan hier neen tegen zeggen? Kinderen kunnen apart eten na het iets vroegere vieruurtje.

Hotel Rissiou

Stiefs Bar Resto

06 81 58 57 35 - www.stiefs-steakhouse.com

Stief is zowat een levende legend in het dorp geworden. Hij serveert nog steeds zijn heerlijke soorten rum maar doet dat nu op een betere en grotere locatie. Stief’s Bar and Resto heeft een menu dat nogal lijkt op dat van een Hard rock café met een reeks lekkere burgers en steaks, verschillende pastagerechten en Belgische bieren. Probeer zeker eens de triple Karmeliet.

Stiefs inside

La Remise

04 76 80 77 11 - www.restaurant-laremise.com

La Remise is vooral populair bij gezinnen. De in een houtoven gebakken pizza’s van Pascal zijn legendarisch. De houten wanden, die zijn behangen met traditioneel gereedschap uit de bergen, geven een knusse sfeer. Of dineer in de buitenlucht op het mooie terras met prachtig uitzicht. De traditionele gerechten en worden met grote zorg bereid. La Remise is tevens een afhaalrestaurant voor pizza.

La Remise pizza

Le Table de la Fare

04 76 80 82 40

Dit restaurant bevindt zich op een perfecte locatie in het hartje van het dorp. De uit het zuiden afkomstige chef en eigenaar Damien komen elke winter terug en bereiden gerechten uit de moderne Franse keuken. La Table de la Fare, op het zonovergoten plein is dé plek om elkaar te treffen onder het genot van après-ski snacks en een karafje rosé of een pilsje..
table de la fare

L'Aigle Royal

04 76 79 58 48 - www.laigleroyal-vaujany.com

De reden om hier te komen zijn de heerlijke pannenkoeken. Dit is niet veel meer dan een hutje in een achtertuin in het hart van Vaujany, maar oordeel daar niet op. De crêpes met Nutella zijn zonder meer onweerstaanbaar.

L'aigle

Chez Bibi

Dit restaurant is geschikt voor de lunch voor niet-skiërs. Er is elke dag een nieuwe dagschotel. Gasten die logeren in Perle de l’Oisans hebben de mogelijkheid om een kaas- of vleeswarenplank te laten bezorgen. In alle appartementen staat een raclette set. U hoeft alleen nog maar het vuur aan te steken en de kaas te laten smelten. Eet smakelijk!

Chez Bibi

La Mi Do Re

Zijn Franks pizza’s de lekkerste van Vaujany? Moeilijk te zeggen. De uitgebreide afhaalkaart met smaakvolle gerechten is zeer geliefd, vooral bij gasten die logeren in Perle de l’Oisans. De kinderen kunnen voor het slapen gaan genieten van een pizza en een DVD. Ook kaasfondue en raclette zijn hier te verkrijgen.

la midore 3

Le S'Tou

04 76 11 11 93

Een nieuw vijf sterren restaurant in Vaujany draagt toe tot een heerlijke culinaire belevenis.

Le Stou