FAQ

Wij beantwoorden uw vraag!

Indien u specifieke vragen heeft kunt u ons telefonisch bereiken op 01428 608070 of via mail op info@skipeak.com voor een persoonlijke reactie.


Wat is in de prijs inbegrepen?

 • Chalet met half pension
 • Passende goede wijnen
 • Champagne receptie
 • Elke avond aperitief
 • Handdoeken
 • Badjas en pantoffels (Saskia)
 • Skivrienden
 • Dienstverleningen in het dorp
 • 100% financiële bescherming

Welke supplementen kan ik krijgen

 • Vluchten en transfers
Wat is niet inbegrepen
 • Verzekering
 • Skivervoer
 • Avondmaal op de vrije dag van het personeel
 • Skipassen
 • Skimateriaal
 • Lunch
Waar is Vaujany?

In de Isere vallei, Romanche, hoog in de Alpen. Het gebeid is ook gekend als de Oisans. Vaujany is aan de andere kant van de vallei van Alpe d’Huez en 90 minuten verwijderd van Grenoble in de transferbus.


Is het skioord sneeuwzeker

Jawel! Het skioord heeft baat bij de gletsjer Pic Blanc op 3300 meter. Deze is ook open tijdens de zomer! De The Ski Club of Great Britain’s Historical Snow Report toont dat Vaujany een gemiddelde sneeuwval van minimum 82 cm en gemiddeld maximum van 300 cm heeft doorheen het seizoen (midden december tot eind april).


Wat kun je er nog doen (behalve skiën en snowboarden)?

Vaujany heeft prachtige boswandelingen op raketten (ook gekend als sneeuwschoenen). Er is ook parapente, sleehonden in Alpe d’Huez, skitoeren en wandelen, bowling, schaatsen en niet te vergeten de recreatiecentra. Bekijk onze ‘Andere activiteiten’ pagina.

Kookt u ook glutenvrij of andere speciale diëten?

Jawel! In elke chalet is een persoonlijke kok die een speciaal menu voor u zal samenstellen die voldoet aan uw smaak, wensen en dieetwensen. Dit moet op voorhand gemeld worden!

Waar is de dichtstbijzijnde luchthaven.

Grenoble is de dichtstbijzijnde luchthaven aan de zuidelijke kant van de Alpen. Het is ongeveer 90 minuten rijden met de transferbus en nog minder met de wagen.


Hoe er te komen?

Volg de wegwijzers naar Lyon en daarna Grenoble. Neem de A480 van Grenoble en neem afrit nummer 8 ‘Vizille – stations de l’Oisans’ volg daarna de hoofdweg RN91 naar Bourg d’Oisans. In Rochetaille neemt u de afslag naar links, D527, richting Allemont en Vaujany.

We bezorgen u een gedetailleerde wegbeschrijving bij het boekingspakket.


Welke zijn de aankomstdagen

In tegenstelling tot de meeste andere skivakantiebedrijven zijn onze aankomstdagen op zondag. Dit is omdat de wegen en luchthavens te druk zijn op zaterdag. U krijgt ook de kans om op zaterdag te skiën, op praktisch lege pistes.

kinderzitjes

Breng gerust uw kinderzitje mee. Hoewel we, voor uw gemak, enkele kinderzitjes voor baby’s en peuters ter beschikking hebben. (Merk op dat Frankrijk andere wetten heeft dan het Verenigd Koninkrijk). Breng ons op voorhand op de hoogte, dan plaatsen wij het zitje in de bus bij aankomst.


Hoe betaal ik, en wanneer?
Wij accepteren debet / credit cards, cheques of directe bankoverschrijvingen. Uw boeking is beveiligd met een £ 150 - € 200 per persoon borg op het laagseizoen data en kan hoger zijn bij het hoogseizoen data te wijten aan vliegkosten. Uw vakantie saldo wordt betaald 8 weken voor vertrek.

Hoe betaal ik en wanneer?

Wij aanvaarden debet-en kredietkaarten, cheques en overschrijvingen. Wij vragen een voorschot van 30% tijdens het laagseizoen, deze kan hoger zijn tijdens het hoogseizoen vanwege de vluchtprijzen. De volledige prijs moet betaald worden 8 weken voor aankomst.


Moet ik een skiverzekering afsluiten?

Jawel! Wij raden onze gasten aan een wintersportverzekering aan te gaan. Het is ook een vereiste in onze reserveringsvoorwaarden. De dekking op kredietkaarten is meestal niet genoeg. Bovenop deze dekking raden zij u aan de ‘Carre Neige’ verzekering te nemen bij uw Vaujany skipas. Het is ongeveer £2 per dag en verzekert u indien u van de berg geholpen moet worden. Bij een ongeluk wordt u van de berg geholpen en naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. Alle kosten hiervoor zijn gedekt.