Onze Accommodatie

Wij bieden chalets van de bovenste plank aan in Vaujany. Al onze chalets ademen karakter uit maar geven je toch een thuisgevoel. Ons personeel zal u in de watten leggen vanaf aankomst tot wanneer u vertrekt. Het zal u als gast aan niets ontbreken en u zult volop kunnen ontspannen.


Chalet Saskia

 • Oostvleugel 10-13 personen
 • Westvleugel 10-13 personen

Ons paradepaardje is ontworpen met aandacht voor uw comfort en heeft buiten een nieuwe, hypermoderne jacuzzi! Deze chalet is de favoriet voor wie op zoek is naar dat beetje extra luxe tijdens een wintervakantie. Onze kok Marcus heeft een loyaal klantenbestand opgebouwd tijdens de 18 jaar dat hij voor ons werkt – veel gasten komen terug enkel en alleen voor de culinaire ervaring die ze elke avond beleven. De locatie van Saskia geeft gasten de kans te genieten van de adembenemende uitzichten op de Romanche vallei en tegelijk dicht bij de skilift te zijn.

Saskia kan geboekt worden voor een exclusief gebruik indien er een bezetting is van 20 personen of 10 personen per vleugel. Op sommige data kan er per suite geboekt worden.

WEST Lounge  Dining 23

Chalet Rostaing

 • 11 - 17 personen

Perfect voor grotere families of koppels/kleine groepen die graag nieuwe mensen willen leren kennen en een sociale skivakantie willen – Dit is dit jaar ons antwoord op het Hotel Rissiou.

Gelegen in het kleine, schilderachtige gehucht La Villette biedt deze chalet een kennismaking met het landelijke Alpenleven. Het gebouw, een oude Alpenhoeve, is zorgvuldig gerenoveerd en ademt nu karakter en charme uit met een rijkdom aan hout en grijze bergsteen die u herinnert aan zijn oorsprong. Dit dankzij de 2 lounges, een grote eetruimte in een omgebouwde melkruimte en goed verdeelde kamers.

Lounge - Rostaing

Chalet Lucette

 • 8 - 11 personen

Een ruime chalet uit steen en hout gelegen in het hart van La Villette. De chalet Lucette met drie verdiepingen heeft voldoende gemeenschappelijke ruimtes voor een grote groep en elke kamer heeft een en-suite badkamer. Met verschillende balkons en een open ingerichte lounge/eetruimte is er voldoende ruimte om te ontspannen in een hoekje met een boek en een prachtig uitzicht op de bergen ... met een kir de hand natuurlijk.

Lounge - Lucette

Chalet Dibona

 • 5 - 6 personen

Chalet Dibona, onze kleinste chalet, laat je genieten van deze intieme, comfortabele en huiselijke omgeving. De chalet is geschikt voor 6 personen en heeft een goed uitgeruste en gebruiksvriendelijke keuken, comfortabele bedden, een grote badkamer en een fraaie lounge/eetruimte. Er is een gezellige open haard om uw handen en voeten aan te verwarmen na een lange dag op de pistes.

Lounge - Dibona

Appartementen zonder catering

 • 2 Slaapkamers
 • 3 Slaapkamers
 • 4 Slaapkamers
 • 5 Slaapkamers

La Perle de l’Oisans zijn de enige appartementen met 4 sterren in Vaujany en zijn de enige Ski Peak optie zonder catering. Ervaar het gevoel van een luxe appartement vanaf het moment dat u een van onze tien prachtig ontworpen, ruime en volledige uitgeruste appartementen binnenstapt.

EDEL4961c