famille plus small

Skivakantie met het gezin

Met zijn fantastische en super goedkope kinderopvang, een uitstekend zwembad, zijn eigen toegewijde skischool, schaatsbaan, bowling, veilige straten, dorpsgevoel en nooit ‘te ver van de lift’ is het duidelijk waarom het dorp het prestigieuze Famille Plus Label heeft gekregen de titel Best Family Resort (Cadogan 2008).


Service

Ski Peak heeft altijd verzekerd dat gezinnen goed verzorgd worden... Want, hoewel zij dat graag geloven, zijn niet enkel de kinderen op vakantie! Er is altijd een rep in de buurt om u te helpen, bij het huren van uw skimateriaal, het vinden van uw skiklas of een lift naar de sportcentra in het busje.

driving

Crèche

De plaatsen zijn beperkt. Reserveer dus op voorhand en breng het rode -en inententingen boekje van uw kind mee!

De lokale kinderopvang heeft een uitmuntende reputatie opgebouwd en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. De kinderopvang in Vaujany is uitstekend en heeft heel recent geïnvesteerd in een nieuw onderkomen. De crèche heeft goed uitgeruste speelkamers vol speelgoed en spelletjes om zelfs de meest actieve kindjes bezig te houden. Verder zijn er een sleepiste, een ballenpark een tv-kamer en een slaapruimte voor middagdutjes.

Het personeel spreekt vrij goed Engels en de opvang bevindt zich dicht bij de skilift in Vaujany en is bereikbaar via de kabelbaan.


De Vaujany Crèche / Kinderdagovang
6 maanden tot en met 5 jaar
09:00-17:00 (halve dag op de eerste dag)
€ 135,00 voor 5 dagen (lunch inbegrepen)
€ 95 voor 6 namiddagen

De voorzieningen die deze faciliteit te bieden heeft is ongelofelijk gezien de grootte van Vaujany. Nathalie was erg behulpzaam en ik voelde me helemaal gerustgesteld


Ski Kleuterklasjes

Voor actieve kinderen van 4 en 5 jaar oud biedt Vaujany’s kleine, vriendelijke ski school (Vaujany ESF) op maat gemaakte activiteiten aan.’s Morgens kunnen de kindjes wennen aan het skiën in de ski kleutertuin en na een begeleide lunch kunnen ze zich uitleven in de kinderdagopvang.

De ski school start om 9.15u wanneer de instructeurs de kinderen ontmoeten aan de lift in Vaujany en hen begeleiden naar de ski kleuterklas in Montfrais. Na een lunchpauze in de buurt van het klasje, worden alle 4 en 5 jarige beginners begeleid naar de opvang voor een speelnamiddag tot 17.00 u.


Vaujany Skischool / Ski Kleuterklasje
4 en 5 jarigen 09:15 u* - 17:00
Ski Kindergarten € 190 voor 6 voormiddagen en begeleide lunch
Plus € 95 voor 6 namiddagen in de dagopvang.
* De tijdstippen kunnen verschillen in het hoog/laagseizoen

Skischool informatie

Skiles informatie

Skiën voor de eerste keer?

Voor wie voor de eerste keer gaat skiën is er bij Jardin de Neige (ski kleuterklas), in Montfrais vlakbij de top van de kabelbaan, een speciale skilift voor beginners. Kinderen wennen gestaag aan de sneeuw door simpelweg te wandelen met hun ski’s, sleeën of de korte kinderpiste af te skiën.


Ski School

Kinderen ouder dan 6 jaar en 5 jarigen die al een eerste ski-ervaring achter de rug hebben kunnen ‘s morgen en ‘s namiddags les volgen. De begeleiders ontmoeten de kinderen aan de lift om 9.15u en nemen hen mee naar de pistes.

‘S middags is er de verdiende lunchpauze in het Montfrais bergrestaurant waar de kinderen tijd krijgen om in de sneeuw te spelen. Of in de speelkamer als de weersomstandigheden dit niet toelaten. Ouders hun kinderen oppikken in Montfrais om 16.15u om de dagelijkse vooruitgang te zien en enkele afdalingen met het gezin te doen. Of ouders kunnen hen oppikken aan de skilift tussen 16.30u en 16.45u.


Hele dag Skischool
6 jaar en ouder 09:15 u* - 16.30pm
Hele dag skischool € 295 voor 5 dagen maandag to vrijdag (incl. Begeleide lunch)
* De tijdstippen kunnen verschillen in het hoog/laagseizoen

Skiles informatie

Vaujany ESF zijn erg behulpzaam en geweldig met kinderen. Onze kinderen hebben een grote vooruitgang gemaakt in een week


Contactgegevens

Daycare / Creche

Nathalie MAUCHIEN, Director of Childhood Pole
38114 Vaujany
Tel: +33 (0) 4 76 11 11 94
Mobiel: 06 32 20 70 98 (nood)
mail: garderie @ mairie de vaujany.fr

ESF

ESF VAUJANY
Gare du Téléphérique
38114 VAUJANY
Tel. +33 (0) 4 76 80 71 80
mail: contact@esf-vaujany.com

www.esf-vaujany.com


Wat gebeurd er tijdens de lunchpauze?

Uw kinderen zijn in goede handen in de ski school. Ze zullen eten in het Vaujaniate restaurant, gelegen vlakbij de skischool in Montfrais. Daarna hebben ze een pauze vol sleeplezier en maken ze nieuwe vriendjes.


Klik hier om te zien hoe we de kortingen voor kinderen berekenen.