Waarom Ski Peak

We hebben Vaujany nooit verlaten omdat we geloven dat we een unieke, magische formule hebben die onmogelijk elders kan worden gekopieerd.

Ons eten en service zijn ongeëvenaard en ook het skiën is bliksems goed. Dus als u het zelf nog niet hebt kunnen ervaren komt dat zien!


Boys and their toys 2

Onze instelling

Ski Peak biedt een verslavende combinatie van geweldige sneeuw (op en naast de piste), eten van wereldklasse die op zich al gasten overtuigt terug te keren, prachtige accommodatie en uitzonderlijk personeel die er echt omgeeft u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Genuine

Oprecht

Ons personeel gaat altijd dat stapje verder om ervoor te zorgen dat uw vakantie zo ontspannen mogelijk verloopt en dat iedereen in uw groep zich ten sterkste amuseert. Niks is hen teveel!


Staff guest relations

Relatie met de gasten

De relatie met onze gasten onderhouden is iets waar we sterk in geloven. We houden ervan als gasten terugkeren of een positieve boodschap verspreiden, ook loyaliteit wordt vaak beloond.

Rostaing Comfort

Comfort

Onze accommodatie is comfortabel met kussens en donsdekens waar je je onmiddellijk door thuis voelt. Bijna al onze kamers hebben en-suite badkamers. Reserveer op tijd om deze te verzekeren.


Lucette Lounge  11

Voel je thuis

Elke dag wordt er gepoetst, ook de kamers en badkamers. Na een lange dag skiën wordt u verwelkomd met een kopje thee, koffie en cake. Het geschikte moment in op de sofa te zakken in je thermische kledij. Al onze chalets hebben een brede, flat screen tv met een collectie Dvd’s, prefect voor een avond met het gezin.

private-transfers

Flexibel

We proberen steeds te werken rond uw planning. Als kleine, gespecialiseerde touroperator, die zich toelegt op luxevakanties in Vaujany, hebben wij de flexibiliteit die bij grotere bedrijven vaak ver te zoeken is. Of het nu een snelle tweede reis naar de pistes is, een groepsvakantie of een zakenreis, wij kunnen een vakantie samen stellen op maat die aan al uw eisen voldoet.


IMG 0107-2

Heerlijke keuken

Verleidelijke keuken en cateringopties! Onze partners kunnen elk aspect van uw vakantie verzorgen; of het nu gaat om het ontbijt van de plaatselijke bakker, het afgeven van maaltijden en gebak met HuSki, een driegangendiner of een degustatiemenu met DineIndulge, een winkel vóór aankomst met Carrefour - wij voorzien in uw cateringbehoeften

Staff genuine

Betrouwbaar

Naast hun individuele vaardigheden wordt het Ski Peak personeel zorgvuldig geselecteerd volgens hun ervaring en een klantgerichte houding. We moedigen ons personeel aan zich positief op te stellen. Bij ons ligt de gemiddelde leeftijd iets hoger dan elders, wat betekent dat zij het werkelijk belangrijk vinden dat u geniet en relaxt. De meeste personeelsleden keren elk seizoen terug om hun passie voor Vaujany met onze gasten te delen.


norwegian

Moeiteloos

Wij zorgen voor een stressvrije vakantie... Ontspan en geniet terwijl wij het werk voor u doen!

Charcuterie

Vaujany

Vaujany is uniek want het is meer een dorp dan een resort. Er heerst een sterk gevoel van samenhorigheid en er hangt een leuke dorpssfeer. Dit geeft een prettige sfeer waarin u zich snel thuis voelt. Dankzij het veilige, kleinschalige en vriendelijke karakter is het dorp de ideale plek voor een vakantie met de hele familie.