Der Ervaring

Waarom Ski Peak

We hebben Vaujany nooit verlaten omdat we geloven dat we een unieke, magische formule hebben die onmogelijk elders kan worden gekopieerd.

Ons eten en service zijn ongeëvenaard en ook het skiën is bliksems goed. Dus als u het zelf nog niet hebt kunnen ervaren komt dat zien!

Ski Peak towel

Heerlijke keuken

Gerechten waarvan u spontaan begint te watertanden... Voor sommigen dé reden om terug te komen! Onze geweldige topkok en kookgoeroe Marcus Cull selecteert zelf de chef-koks voor Ski Peak en moedigt de nieuwkomers aan speelse en creatieve gerechten te maken. Tegelijk zorgen ze ervoor dat elk van de 5, 6 of 8 gangen iets zijn om over naar huis te schrijven.

IMG 0482-2

Skivakantie met het gezin

Met zijn fantastische en supergoedkope kinderopvang, een uitstekend zwembad, zijn eigen toegewijde skischool, schaatsbaan, bowling, veilige straten, dorpsgevoel en nooit ‘te ver van de lift’ is het duidelijk waarom het dorp het prestigieuze Famille Plus Label heeft gekregen, de titel Best Family Resort (Cadogan 2008).

Family trip out

Een korte vakantie

Een korte vakantie is vaak even verfrissend als een vakantie van een hele week. Ruil de grijze hemel en sombere straten in voor een ontspannende vakantie in de bergen. Stap in een taxi van het kantoor naar de luchthaven, richting de skipistes. Hoewel het leven druk is kan u met 1 dagje verlof toch genieten van een korte vakantie bij Ski Peak waarbij u in de watten wordt gelegd en terugkeert met een bruin kleurtje. Geniet van het leven!

Can't be beaten

Skivrienden

Jammer genoeg is er momenteel een Franse, rechterlijke uitspraak die het moeilijk maakt voor ski tour operatoren om skigidsen te organiseren. Daarom vragen we ons personeel dit in hun vrije tijd te organiseren, op vrijwillige basis, en dat het niet in opdracht van Ski Peak uitgevoerd wordt.

Group skiing