Wij bedanken

Lateral Studios

Deze website werd gemaakt door 2 erg getalenteerde jongens uit onze regio. Ze hebben hier hard aan gewerkt en kunnen snel aanpassingen maken. Zoekt u iemand om uw website te maken? Deze mannen zijn de oplossing voor u!


O, Brother

Dit is een samenwerking van twee broers die erg getalenteerd zijn in alles die media gerelateerd is. Sabastien is een fotograaf en Charlie is een filmmaker. Samen hebben zij voor prachtige foto’s gezorgd over ons bedrijf. Zij werken momenteel aan enkele video’s die binnenkort te zien zullen zijn.

Oh brothers1

Matej Dumancic (Dumbldrone)

Cable car arriving

Ons personeel van de voorbije jaren die ons foto’s hebben bezorgd.

Ons personeel kan het hele seizoen genieten in Vaujany. Het is dan ook geen verrassing dat de meesten enkele prachtige foto’s hebben. We willen hen bedanken voor de foto’s die we mochten gebruiken. In het bijzonder Hilton Poultney, Emma Dickenson and Robert Leslie.

Wow


Partners

Peak Velo

Zij zetten in op Vaujany en La Villette en gebruiken onze chalets. Ze bieden pakketreizen aan met trainingsprogramma’s voor fietsers en triatlons. Ze zijn erg goed in wat ze doen en hebben voldoende kennis over wat de regio te bieden heeft.

peak velo

Parkeren bij vliegvelden

Ski Peak gasten krijgen 10 % korting wanneer zij op voorhand reserveren bij I Love Meet and Greet. Ze hebben een uitmuntende dienstverlening. Je kunt je auto achterlaten aan de passagiersingang en kunt die ook terug ophalen op dezelfde plaats. Deze professionele dienst bespaart u veel tijd.

I love meet and greet

'Lilas' appartement in Casis

“Lilas” ligt in het hart van de Provence aan de Cote d’Azur en biedt zicht op de historische visstad. Stranden, restaurants en lekkernijen op het marktplein zijn gemakkelijk te ontdekken vanaf deze centrale locatie. Geniet van romantische etentjes op het zuidelijk gerichte balkon met zicht op zee.

Check it out

casis

Yacht Amanzi

Deze fantastische 17 meter lange jacht reist de wereld rond in stijl. Zij bieden een perfecte bediening aan en kennen de beste plaatsen om aan te meren vanaf de Middellandse zee naar de Caraïben en meer.

Water Yacht

Amanzi logo1