De Skiën

Skigebied

We bieden uitstekende Ski vakanties aan vlakbij de skilift en met toegang tot het hele Alpe d’Huez skigebied met meer dan 250 km pistes, 84 liften en de ongelofelijke ski piste, Sarenne (de langste zwarte piste in Europa) en de bekende Ski Everest uitdaging. Sneeuw en een bruin kleurtje worden u gegarandeerd dankzij de gletsjer, Pic Blanc, en meer dan 300 zonnige dagen per jaar.

De combinatie van onze skivrienden, een fantastische skischool, goede privélessen en uitstekende berggidsen zorgt ervoor dat we aan de behoeftes van elke skiër, op elk niveau, kunnen voldoen. Het enorme gebied van Alpe d’Huez heeft genoeg verschillende pistes van elke moeilijkheidsgraad om iedereen te plezieren tijdens een week skiën.

Vaujany is een uitzonderlijke, mooie plaats met picknickplekjes en prachtige uitzichten alom – vergeet uw fototoestel niet!

Meander through the snow

Piste Kaart

Het gebied Alpe d’Huez en Vaujany zijn beter gekend als Les Grande Rousses en omvatten een groot en uitstekend aanbod afdalingen, op en buiten de piste, voor elke dag.

Above the clouds

Skilessen

U zult ervan versteld staan hoeveel verschillende lessen mogelijk zijn. Vaujany heeft het geluk over zijn eigen vestiging van ESF – l’Ecole du Ski Français (Franse Ski School) te beschikken. Deze school geeft les aan alle niveaus en leeftijden in Vaujany en doet dit al meer dan 25 jaar. Er is een plaats voorzien, in Montfrais, waar kinderen worden afgezet en opgehaald door de ouders. Het gebied is een paradijs vol groene en blauwe pistes, perfect om te leren, perfecte omgeving en heel rustig.
Verkiest u een onafhankelijke lesgever? Of u nu een skiër of snowboarder bent, we kunnen u een goede selectie aanbieden om uit te kiezen.

Vaujany & ESF flags

Off Piste

Dit is iets helemaal anders. Tot nog toe hebben weinig skiërs, Vaujany’s uitzonderlijke off piste terrein leren kennen. Diegenen die dit wel al kennen, weten dat het iets heel speciaals is.

‘Afgelegen speeltuin Yeh!'

Vaujany is dichtbij La Grave gelegen – Het bekendste off piste ski gebied van Europa en misschien wel van de wereld. Desondanks zien we vaak gidsen van La Grave in Vaujany. Waarom? Misschien omdat de off piste condities vaak beter zijn dan de beruchte en grillige afdalingen in La Grave.

off piste

Skiverhuur

Met onze verhuurpartner SKI SET, kan het bijna niet handiger: snel, simpel en met flinke korting als u een Ski Peak gast bent.

Wanneer onze pendelbus Vaujany nadert bellen wij de winkel op zodat men zich kan voorbereiden. Er zijn drie Sport 2000 winkels in het dorp en u zult begeleid worden naar de winkel nabij uw accommodatie, dit betekent dat u praktisch niet hoeft te wachten. Dankzij onze vroege aankomsten is er voldoende tijd om iedereen aan zijn uitrusting te helpen op de dag van aankomst.

Het ervaren personeel spreekt goed Engels en er is een ruim assortiment aan snowboards en ski’s.

Skis

Skipas

Bestel en betaal uw Vaujany/Alpe d’Huez skipas voor u vertrekt en wij zorgen dat het klaar ligt bij aankomst. Op deze manier verliest u geen tijd. Dit betekent:

  • U hoeft niet in de rij te staan op uw eerste dag.
  • Uw skipassen worden bezorgd in uw accommodatie
  • Al vijf jaar werken de skipassen met een chip. Dit bevordert de doorstroming en bovendien blijven uw handen warm.

De betaling moet gebeuren 2 weken voor vertrek, Merk op dat de skiliftmaatschappij ons niet toelaat uw skipas te kopen bij aankomst.

Cable car arriving

Webcams

Bekijk de sneeuwcondities op de 360 webcams.

Vaujany sunset with purple light

Het Weer

We bekijken regelmatig welk weer onze kant opkomt. We wachten altijd vol spanning op een verse laag sneeuw. Onze reps zullen dagelijks de weerberichten ophangen in uw chalet zodat u de nodige voorbereidingen kunt treffen.

Bekijk hier wat u kunt verwachten in Vaujany en Alpe d'Huez.

lunch

Onze uitdaging

Er zijn 2 merkwaardige uitdagingen die u kunt aangaan tijdens uw Ski Peak vakantie die u toelaten trots te zijn op zichzelf. Als u de uitdaging aangaat zullen man, en vrouw, u moeten bewonderen als sportlegende en overwinnaar.

Prepare yourself for enjoyment

Videos

‘Een plaatje is 1000 woorden’ en een video vertelt je alles. Neem een kijkje wat Vaujany en Alpe d’Huez te bieden hebben.

More Than Skiing